Hem Om Thaimassage Om Shivok Bilder Priser Kontakt


Stressrelaterade situationer ökar i vårt moderna samhälle samtidigt som vi förlorar mer och mer kontakt med våra egna kroppar. Detta tar sig uttryck i ett växande antal sjukskrivningar, utbrändhet samt olika fysiska och psykiska problem. För att behandla negativa signaler i kroppen söker allt fler människor efter mental och fysiks avkoppling genom olika metoder.

Thaimassagen är en 2.500 år gammal österländsk behandlingsform. Man arbetar med kroppens energilinjer och stretchar ut musklerna för att öppna upp energiflödet samt uppnå balans. Denna massageform kan beskrivas som en blandning mellan akupressur, shiatsu och yoga. med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar massören igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter.

Genom thaimassagens fysiska bearbetning lösgörs de blockeringar som orsakar smärta och värk. Processen är mycket noggrann och exakt. I thaimassagen ser man till kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel kan ha sitt ursprung i en annan del och kan därmed påverka andra kroppsdelar. Eftersom man i thaimassagen arbetar igenom hela kroppen erhålls en djupare effekt och bättre resultat. Det är en mycket effektiv massageterapi för att lösa upp blockeringar och spänningar i kroppen.

Thaimassagen passar de flesta människor - från idrottare till äldre. Eftersom den är så effektiv när det gäller djup vila och avslappning, är den bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Regelbunden thaimassage sträcker ut leder och muskler till deras normala viloläge och leder till att hela kroppen mår bättre. Med sina unika stretchmoment, är den dessutom bra för människor som är stela och vill öka sin flexibilitet. Effekterna av stretchrörelserna - där patienten har en passiv roll - liknar de som erhålls av yoga. Dess betoning på yttre stimulans genom akupressurpunkter kan även vara bra vid organproblem. Kombinationen av dess metoder gör thaimassagen till en unik kroppsbehandling.

Vänligen respektera att våra massörer är högt utbildade specialister och inte förtjänar att bli kränkta. Tyvärr finns det människor med både sexistiska och rasistiska fördommar som inte förstår att massagen går hand i hand med buddishmen och den thailändska kulturen. Tack för att du respekterar oss så att vi kan jobba tryggt och glatt!


Storgatan 51 A 262 32 Ängelholm
Mobil 0730 - 28 22 59